Leksaker från Schleich®

Underbara djurfigurer att leka med och samla på

Handla efter kategorier

Schleich®: 503 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Välkommen till Schleichs djuriska värld av leksaker! De kärleksfullt designade djurfigurerna är perfekta för att få de små att entusiasmera sig över natur- och miljöfrågor. Alla figurer är designade med stor känsla för detaljer och handmålade med största omsorg, vilket gör dem till mycket speciella samlarobjekt.

Tack vare den unika variationen finns det något som passar alla djurälskare, stora som små: Med karaktärerna från Wild Life kan du ströva genom djungelns snår och söka efter skadade djungelbor, som du kan vårda tillbaka till hälsan i din forskningsstation. Tillsammans med medlemmarna i Horse Clubs sköter du en stor hästgård och i den färgglada Farm World hittar du söta bondgårdsdjur - från små smågrisar till tjurar, alla djur är representerade.

Om du föredrar att fördjupa dig i sagolika världar kommer du garanterat att hitta det du letar efter med de förtrollande fefigurerna från bayala . De kusliga Eldrador -varelserna ger å andra sidan barn gåshud och dinosauriefigurerna lämnar heller inget övrigt att önska för fans av actionfyllda äventyr.