Impressum

niceshops GmbH
Saaz 99
8341 Paldau
Österrike
Momsregistreringsnummer: ATU63964918
Kommersiellt register: FN302888z
VD: Roland Fink, Mag. Christoph Schreiner, Barbara Unterkofler

Verksamhet: Handel med varor av alla slag; förvärv, uthyrning och deltagande i bolag med samma eller liknande föremål för bolagets verksamhet samt förvaltning av dessa.

E-Mail: sverige@playpolis.com
Telefon: (+43) 720 303050 5099

Landesgericht fuer ZRS Graz
Handelsregler: Gewerbeordnung (www.ris.bka.gv.at)
Frivilliga riktlinjer: www.guetezeichen.at

Kontouppgifter Sverige:
Innehavare:niceshops GmbH
IBAN:LT04 3250 0912 5431 6353
BIC:REVOLT21
Bank:Revolut Bank UAB
Bankadress:Konstitucijos ave. 21B, 08130, Vilnius, Lithuania

Bezirkshauptmannschaft Südoststeiermark
Medlemm i Sparte Handel hos Wirtschaftskammer Steiermark.
Myndighet enligt ECG: Bezirkshauptmannschaft Feldbach.
www.playpolis.se är en information- och handelsplattform.

www.playpolis.se är medlem i niceshops-gruppen.

Tvistlösning

I enlighet med EU:s förordning om tvistlösning online i konsumentfrågor hittar du länken till plattformen för tvistlösning online här: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Information om förordningen om digitala tjänster​​​​​​​

Information som tillhandahålls av användare är föremål för följande begränsningar: Våra riktlinjer förbjuder distribution av olagligt innehåll och kränkningar av tredje parts rättigheter. När det kommer till recensioner och vittnesmål om våra produkter förbehåller vi oss rätten att radera eller inte offentliggöra bidrag med följande innehåll: information som inte är relaterad till produkten eller är helt irrelevant; svordomar eller annat språk som inte är lämpligt för ett offentligt forum; ärekränkande uttalanden; Språk som inte är förståeligt för webbplatsens målgrupp; felaktig prissättning, reklam, spam eller olämpliga referenser till eller från andra produkter, erbjudanden, webbplatser eller specifika konkurrenter; E-postadresser, telefonnummer eller annan personlig data eller kontaktinformation; nedsättande kommentarer om andra recensioner eller vittnesmål; Bilder som visar felaktig användning av våra produkter;

Recensioner och vittnesmål är mänskligt kontrollerade före publicering, även om vi förbehåller oss rätten att införa algoritmiskt beslutsfattande för att stödja dem. Klagomål som skickas in gällande anmälan och åtgärder kommer att behandlas och besvaras omedelbart. När klagomål tas emot kontrolleras innehållet i fråga utifrån våra riktlinjer och raderas vid behov helt, även om vi strävar efter att lösa dem snabbt.

I enlighet med EU:s förordning om digitala tjänster är vår kontaktpunkt e-postadressen notification@niceshops.com

Ytterligare juridisk information och användarvillkor för www.playpolis.se

www.playpolis.se får endast användas för lagliga ändamål. I synnerhet är det förbjudet att använda webbplatsen för följande ändamål:

  • För att distribuera olagligt innehåll
  • Att kränka tredje parts rättigheter
  • För att sprida virus eller annan skadlig programvara
  • För att störa driften av webbplatsen

Vi tar inget ansvar för eventuella skador till följd av användningen av webbplatsen. Detta gäller särskilt skador som uppstår vid användning av webbplatsen eller innehållet som erbjuds på webbplatsen.

På vår hemsida hittar du referenser (hyperlänkar) till andra sajter på Internet. För alla dessa länkar har vi inget som helst inflytande på utformningen och innehållet på dessa externa webbplatser. Vi tar därför inget ansvar för innehållet och utformningen av dessa sidor. Denna deklaration gäller alla externa länkar som visas på vår webbplats.

Allt innehåll på denna webbplats är skyddat av upphovsrätt. All användning, reproduktion eller annan upphovsrättsanvändning, särskilt text- eller dataskrapning, av innehållet är uttryckligen förbjudet.

Vi förbehåller oss rätten att ändra användarvillkoren när som helst. De ändrade användarvillkoren kommer att publiceras på webbplatsen.

Utökat producentansvar

Information om Unique Identification Number (UIN) för niceshops GmbH i Frankrike:

  • Förpackning: FR223591_01OTUG
  • Batterier och ackumulatorer: FR041746_06M6YT
  • Elektrisk och elektronisk utrustning: FR041737_05JK8X